Liderul PNL Botoşani: Dacă mai sunt fripturişti în cadrul partidului foarte bine, drum bun

florin turcanu varaLiderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, susţine că PNL a fost şi şi va rămâne un partid serios care îşi respectă identitatea şi numele, iar cei care vor să plece în alt partid sunt liberi să o facă. Declaraţia a fost făcută după ce preşedintele executiv al PSD, Ovidiu Portariuc, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că există un grup de liberali, de la organizaţia municipală, care doreşte să treacă de partea PSD.

Dacă mai sunt fripturişti în cadrul partidului foarte bine, drum bun, să plece cât mai repede, pentru că nu avem nevoie de fripturişti. Noi avem resursă umană ca să poată prelua orice poziţie indiferent de cine vrea să plece. Ştim foarte bine că ei sunt la butoane. Eu nu am încredere cu ceea ce spune acest domn, dar dacă sunt care vor să plece, să plece, nu am nicio problemă. Nu am semnale că ar fi persoane care vor să plece, dar dacă sunt să plece cât mai repede pentru că nu este nicio pagubă pentru partid„, a spus Ţurcanu.

like facebookEl a adăugat că social-democraţii fac aceste delaraţii pentru că le este frică de noul partid mare PNL-PDL.

 

3 thoughts on “Liderul PNL Botoşani: Dacă mai sunt fripturişti în cadrul partidului foarte bine, drum bun

  1. Ne este frica ca Flutur te va scoate din cursa! Cand ne mai dai tuica si carnati moca s-au sa ne inviti la Rapsodia! De votat sa stii ca nu votam acest pnl portocaliu! Tradatori de neam, asta sunteti! Portocalii cu ochii galbeni!

  2. Plecarea unor membri din PNL era previzibila inca de la inceputul acestei miscari politice cu substrat politic foarte tenebros. Cine crede ca partidul unit numit PNL va avea 14 + 12% se inseala amarnic. Sa fiti multumiti daca veti avea 20% la alegerile parlamentare. De ce? Tocmai datorita indigestiilor multor membri care apartin fie PDL , fie PNL. Adevarul este ca PDL nu prea are o ideologie clara, insa programul lor se situeaza pe pozitii oricum diferite fata de PNL.
    In al doilea rind, Turcanu ride minzeste si spune ca ,,fripturistii” pleaca din PNL. Pai, care ,,fripturisti” daca PNL si PDL au si in present majoritatea in CJ si Consiliul local? Nu dumneata, domnule Turcanu ai plantat doar membri PNL in toate functiile de conducere care apartin judetului? Sigur ca mai sunt si altele , care apartin ministerelor, insa ma indoiesc ca la ora actuala mai exista
    vreun ciolan fara scaun ocupat. De aceea , ce spui dumneata nu prea sta in picioare. Sa ne vedem cu bine la alegeri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *