Aparat de 4.000 euro pentru cuptoarele medievale din Centrul vechi

cuptoarePrimăria Botoşani intenţionează să achiziţioneze un aparat în valoare de 4000 euro, care să asigure microclimatul în clădirea care adăposteşte cuptoarele medievale din Centrul Vechi.

Eugen Ţurcanu, viceprimarul municipiului Botoşani, susţine că în acel loc este necesar un aparat de răcire a aerului, datorită căldurii care se instalează în interior de la sticla cu care sunt acoperite.

like facebookAcolo, în momentul când afară este cald se ating temperaturi de 50-60 de grade chiar. Atunci ar trebui să facem un demers pentru a finaliza acea investiţie. Vom vedea ce soluţie adoptăm. Dacă tot am pus în valoare Centrul istoric, atunci ar trebui să finalizăm acest demers„, a menţionat Ţurcanu.

 

One thought on “Aparat de 4.000 euro pentru cuptoarele medievale din Centrul vechi

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    oare nu era mai simplu si mai ieftin sa faca o copertina sa faca umbra, cum sunt la terase pe timpul verii? oare de ce se scarpina unii pe dupa ceafa? …si pe banii nostri!
    la „licitatie” cine va iesi castigator? energia consumata de o astfel de instalatie cine o v-a plati? Asta e gandirea pe termen lung a celor de la putere azi!!!! Distrugeti ce exista azi si taiati orice posibilitate de a repara ceva in viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *