UPDATE Percheziţii DNA în Botoşani şi Suceava la locuinţe şi instituţii publice

vama mascatiProcurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2008-2014 a unor infracțiuni de corupție, privitoare la regimul stabilit pentru alte activităţi reglementate de lege și contra înfăptuirii justiţiei.

În cursul zilei de 18 iulie, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate un număr de şapte percheziţii domiciliare în locaţii situate pe raza județelor Suceava și Botoșani, între care două instituţii publice.

La Botoşani sunt percheziţionate şase locuinţe, dintre care una a unuia dintre suspecţi, iar cinci ale unor martori din dosar. La unul dintre martori s-au găsit în locuinţă ţigări de contrabandă. Dosarul mai cuprinde şi doi suspecţi din Suceava, prercheziţiile vizând un birou din cadrul Consiliului Judeţean şi ai Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră

like facebookÎn cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii Suceava, precum şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare, se precizează într-un comunicat al DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *