Un nou sens giratoriu în municipiul Botoşani. Vezi unde!

strada petru rares (1)Conducerea Primăriei Botoşani ia în calcul realizarea unui nou sens giratoriu în municipiu. Acesta va fi la intersecţia Bulevardului „Mihai Eminescu” cu strada Petru Rareş. În acest sens, municipalitatea atribuie prin cumpărare directă un contract de servicii pentru elaborarea Documentaţiei tehnice pentru acest sens giratoriu.

Valoarea estimată este de 8.064 lei. Scopul proiectului tehnic este de dezvoltare a infrastructurii locale, în vederea fluidizării circulaţiei, având în vedere că acea intersecţie este intens circulată şi asigură ieşirea din municipiu atât prin traficul uşor, cât şi pentru traficul greu. Proiectul va trebui să conţină de construcţiile şi dotările tehnico-edilitare existente în zonă.

like facebookEste cea mai bună soluţie realizarea unui sens giratoriu în acea intersecţie, întrucât cheltuielile cu semaforizarea sunt mai mari şi în plus ar trebui refăcut şi carosabilul în urma lucrărilor. Firma respectivă trebuie să vină cu o deviză de lucrări pentru soluţia tehnică„, a menţionat viceprimarul Eugen Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *