Culmea violului! Să fii arestat pentru viol și să fii violat în spatele gratiilor

penitenciarul botosaniUn tânăr, de 18 ani, cercetat pentru un viol şi încarcerat în Penitenciarul Botoşani, a fost violat la rândul său de colegii de celulă. Acum  trei deţinuţi au fost trimişi în judecată pentru comiterea agresiunii sexuale.

V.O, din comuna Vereşti- judeţul Suceava, a ajuns în Penitenciarul Botoşani pe 6 decembrie 2012, fiind arestat preventiv într-un dosar de viol. Acesta violase, în vara aceluiaşi an, o femeie de 31 de ani, din satul său natal, în timp ce se întorcea de la serviciu.

Trei dintre colegii săi de celulă au început să facă glume pe seama faptei comise şi au început să îl lovească cu un băţ de care au făcut rost de la fereastra încăperii.

like facebookDupă i-au cerut să facă un duş şi pentru că acesta a refuzat, l-au dezbrăcat cu forţa şi l-au băgat în baie. Doi dintre colegii de celulă, îl ţineau, iar al treilea a întreţinut un raport sexual. Tănărul a făcut plângere şi conducerea instituţiei a sesizat procurorii. În timpul anchetei tânărul şi-a retras acuzaţiile spunând că s-a împăcat cu agresorii, însă anchetatorii susţin că acest lucru s-a întâmplat ca urmare a presiunilor făcute de agresori.

În urma anchetei cei trei au fost trimişi în judecată fiind vorba despre Constantin Aursulesei, Albert Nicolae Porumbic şi Marin Florin Vieriu. În paralel tânărul violat a fost condamnat pentru violul, ce l-a adus în spatele gratiilor, la 6 ani de închisoare.

„Din întreg probatoriul administrat reiese fără echivoc violul comis asupra părţii vătămate. Este evident faptul că cei trei au dorit de la bun început sa-i facă „primirea” în penitenciar după cum se obişnuieşte în astfel de locuri şi să îi aplice o „corecţie”, după ce partea vătămată fusese trimisă în judecată pentru viol”, se menţionează în rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

5 thoughts on “Culmea violului! Să fii arestat pentru viol și să fii violat în spatele gratiilor

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Acesta e un mod traditional in parnaie sa li se aplice violatorilor! Aviz amatorilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *