Preşedintele CJ: Când o să avem rectificare bugetară pozitivă, cu tot respectul sprijin spitalul fără nicio problemă

Florin TurcanuPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, susţine că declaraţiile făcute de primarul Ovidiu Portariuc cu privire la soarta Spitalului Judeţean au fost pur politice. El a spus că şi în urmă cu jumătate de an s-au făcut acelaşi declaraţii din partea mebrilor PSD cu privire la susţinerea financiară a unităţii spitaliceşti, însă nu s-a întâmplat nimic concret până acum. Ţurcanu a spus că dacă ar exista suficienţi bani în bugetul judeţului, ar direcţiona mai mulţi şi către Spitalul Judeţean.

like facebookCJ a alocat bani pentru investiţii la Spitalul Judeţean şi mai trebuie alocaţi pentru a termina investiţiile. Nu avem bani pentru funcţionare. Nu poţi să iei bani de la investiţii şi să dai bani pentru funcţionare. Dacă aş avea bani cu drag aş, dar suntem pe un deficit iar până la sfârşitul anului trebuie să închidem cu Protecţia Copilului şi trebuie să le mai dăm câteva zeci de miliarde. Ca să poţi aloca bani trebuie să ai o rectificare bugetară pozitivă. Când o să avem rectificare bugetară pozitivă, cu tot respectul sprijin spitalul fără nicio problemă„, a precizat şeful CJ.

Ovidiu Portariuc a acuzat, miercuri, conducerea CJ că subfinanţează Spitalul Judeţean şi a promis că va face personal demersuri la Ministerul Sănătăţii pentru ca unitatea să primească o finanţare mai bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *