Un fost director de la Oficiul de Cadastru, acuzat că a ţepuit un fermier

ferma de vaciUn fost director al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Botoşani este acuzat, de un fost partener de afaceri, că l-a ţepuit. Afacerea reprezenta o fermă de vaci, iar păgubitul susţine că Mihai Luca l-a păcălit cu 60.000 de lei. Totul a început acum câţiva ani când Mihai Luca s-a asociat cu Gheorghe Bejan, din comuna Hlipiceni.

Înţelegerea era ca Bejan să aducă animalele, 40 de capete de bovină, iar Mihai Luca să se ocupe cu administrarea fermei din satul Viţcani, comuna Cândeşti, şi implicit valorificarea laptelui. Gheorghe Bejan susţine că nu a primit banii de pe urma afacerii, iar acum vrea contravaloarea animalelor pe care le-a dus la ferma fostului director al OCPI. În acest sens a apelat la un avocat şi a deschis un proces.

like facebookDe curând, ferma a fost scoasă la vânzare, după ce Întreprinderea Familială Luca A. Mihai a ajuns în faliment. Lichidatorul a scos clădirea la un preţ de 273.000 lei pentru 480 mp construiţi,  un teren de 2.181 metri pătraţi la 9.300 lei, instalaţia de muls tip

Mihai Luca
Mihai Luca

„Brăduleţ” la 25.000 lei, dar şi tancul de răcire lapte 1.000 litri la 12.000 lei.

Ferma agricolă a unui fost director de instituţie publică, scoasă la vânzare

Mihai Luca, care este şi pastor în Biserica Evanghelică, a candidat din partea UNPR pentru Primăria Botoşani (în 2012), dar şi pentru PDL pentru Senat (în 2008).

One thought on “Un fost director de la Oficiul de Cadastru, acuzat că a ţepuit un fermier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *