A violat patru femei, însă vrea să fie pus în libertate

Tribunalul BotoşaniUn bărbat, de 42 de ani, condamnat după ce a violat patru femei vrea să fie pusă în libertate şi a cerut judecătorilor înlocuirea măsurii de arest preventiv.

Marcel Purav a primit o pedeapsă de 10 ani şi 8 luni de închisoare şi a fost obligat la plata unor daune de 40.000 de lei pentru traumele provocate victimelor.

like facebook Sentinţa nu este definitivă şi inculpatul se află în continuare în arest preventiv, însă a cerut judecătorilor Tribunalului Botoşani să înlocuiască măsură, Instanţa i-a respins cererea şi acesta va rămâne în continuare după gratii.

Potrivit anchetatorilor, acesta a violat, la începutul anului trecut, patru tinere din care trei minore,  pe care le-a drogat cu etnobotanice.

Agresorul a întreţinut raporturi sexuale cu fetele în vârstă de 15, 16 şi 17 ani „prin constrângere fizică şi psihică, obligându-le la consumuri de substanţe interzise cu impact major asupra conştientizării actelor efectuate, lipsindu-le de libertate”.

După ce au fost violate victimile au necesitat consiliere psihologică fiind diagnosticate cu simptome de stres posttraumatic urmare a abuzului la care au fost supuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *