Maşinile folosite de abatorul familiei Ţurcanu, scoase la vânzare

Camionul firmei C & C Company transportând oile lui Florea Ţurcanu la Agro Zoo
Camionul firmei C & C Company transportând oile lui Florea Ţurcanu la Agro Zoo

O parte dintre camioanele folosite de abatorul familiei preşedintelui Consiliului Judeţean au fost scoase la vânzare. Este vorba despre 15 camioane de transport animale vii şi carcase de carne şi care aparţin societăţii C&C Company, aflată în faliment.

Reprezentanţii abatorului Florea Carn Suliţa susţin că le-ar fi închiriat de la abatorul din Cătămărăşti Deal, însă în primăvara anului trecut creditorii societăţii aflate în faliment au solicitat o anchetă, după ce au aflat că mai multe camioane, aflate sub sigiliu în curtea C&C Company, au ajuns la Florea Carn fără ca ei să ştie.

Creditorii spun că maşinele de transport erau evaluate la 3,1 milioane de lei şi utilizarea lor a dus la uzură morală şi materială care le-a diminuat valoarea.

Acum lichidatorul a scos la licitaţie, pe 22 iulie, cele 15 camioane la un preţ de pornire sub cel evaluat, oscilând de la valori între 164.255 de lei pentru unul fabricat în 2006 şi până la 102.238 pentru un altul mai uzat.

Societatea C & C Company SRL  a intrat în insolvenţă în 2009 cu datorii de 30 de milioane de lei şi în faliment în 2012.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *