Mini-bazarul din Piața Mare va fi mutat

piata legumeMai multe sectoare din Piața Mare vor fi reorganizate, a anunțat directorul Societății Urban Serv, Simion Drelciuc. Minibazarul din piață va fi mutat, măsura urmând să fie pusă în practică în toamnă. Acesta va funcționa în „zona moldovenilor” , reabilitată anul trecut, dinspre 1001 articole.

Întreaga zonă de acolo va fi de produse diverse, respectiv vor veni cei cu îmbrăcăminte, cu unelte agricole. Unde este acum minibazarul va fi realizat un sector special pentru legume-fructe”, a afirmat Drelciuc.

like facebookDe asemenea, va fi reamenajat și sectorul de chioșcuri dinspre parcarea Comaliment. Chioșcurile vor fi comasate înspre zona de flori, pentru a fi descongestionată intrarea în piață dinspre Ion Pillat.

One thought on “Mini-bazarul din Piața Mare va fi mutat

  1. 80% din piata sunt bisnitari, traficanti de tigari, valutisti si samsari. Toti acestia ar trebui eliminati. Adevaratii producatori agricoli care acim sunt sub 20% din pietari sunt umiliti si pusi sa stea deoparte fara nici o sansa de a prinde un loc bun la vreo taraba acestea fiind ocupate toate de samsari. Toate acestea sunt cunoscute dar nimeni nu face nimic. Complicitate la distrugerea micilor producatori si favorizarea bisnitarilor spagari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *