Mini Miss&Mister Buzz 2014. Înscrieri la preselecții!

diana mic
Diana Mic, câștigătoarea de anul trecut a titlului Mini MISS BUZZ
DAVID SFAITER
David Sfaiter, castigatorul MINI MISTER BUZZ 2013

Concursul de frumusețe pentru copii “Mini Miss&Mister BUZZ” va avea loc, anul acesta, pe data 3 august și, spre deosebire de edițiile trecute, cei care doresc să participe în concurs vor avea de trecut prin etapa de preselecții.

Atât faza de preselecții, cât și concursul vor avea loc la Uvertura Mall, et. 4. Concursul se va desfășura pe data de 3 august, iar preselecția sâmbătă, 2 august.

Înscrierile pentru preselecții se vor face în perioada 15 iulie -2 august la adresa de email [email protected],  dar și la locul de desfășurare al preselecției, urmând ca, la data preselecției, fiecare copil înscris să plătească o taxă de 5 lei.

Concursul MINI MISS&MISTER BUZZ este o competiție de tradiție a ziarului Buzz, publicație scrisă de copii și adolescenți, organizată la fiecare început de lună august, când cercul de jurnalism pentru copii “Micii Reporteri” în cadrul căruia este realizat ziarul Buzz, împlinește încă un an de existență. Anul acesta, cercul “Micii reporter” împlinește 4 ani de când a luat ființă în cadrul programului Bibliovacanța al Bibliotecii Județene “Mihai Eminescu”.

Concursul MINI MISS&MISTER BUZZ este unul de frumusețe, de prezență scenică, de aptitudini, de talente, care va pune în valoare munca și talentul copiilor prin promovarea copiilor în spectacole și emisiuni tv.

Concursul se defășoară pe o singură categorie de vârstă și anume, 5-8 ani. Se vor acorda premii, diplome și însemnele speciale pentru câștigătorii celor 2 titluri, precum și premii speciale și diplome pentru ceilalți câștigători.

Primul sponsor al concursului care va asigura premiile câștigătorilor MINI MISS&MISTER BUZZ 2014 este Magazinul de biciclete din Botoșani activexplore.ro.

Regulamentul concursului îl găsiți aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *