Un escroc trimis în judecată după ce a făcut victime mai multe vânzătoare. Vezi ce metodă folosea!

arestat cu catuse pe mainiUn bărbat, de 37 de ani de etnie romă, este judecat pentru înşelăciune după ce a înşelat mai multe vânzătoare ale unor magazine din Botoşani, rugându-le să îi schime bani. Prima victimă a lui Enache Petrică a fost o vânzătoare a unuia dintre supermarketurile Ovisim. Bărbatul s-a prezentat, în vara anului trecut, la supermarket şi a întrebat vânzătoarea dacă nu poate să îi schimbe  1000 de lei, din banconte de câte 10 lei, în bacnote de 100 de lei.

like facebookVânzătoare a acceptat şi a luat banii de la bărbat să îi numere, însă a constat că sunt doar 990 de lei. Acesta i-a cerut să îi numere el şi a luat banii şi i-a pus în teacuri de câte 10 bancnote. A luat primele trei teancuri şi i-a numărat împreună cu femea, ieşind 300 de lei, şi a plasat banii între degetul mic şi inelar al mâinii stângi. A pus restul bancontelor deasupra şi l-a final i-a dat dreptate femeii ducând mâna la buzunar pentru a mai scoate o bacnotă de 10 de lei, ce lipsea.

Din cauza rapidităţii mişcării, femeia nu a putut observa că de fapt când a dus mâna la buzunar bărbatul a plasat cei 300 de lei ţinuţi între degete. Văzând că a primit bacnota ce lipsea, vânzătoarea i-a schimbat banii bărbatului şi acesta a ieşit din supermarket.

Aceeaşi metodă a fost aplicată de bărbat şi la magazinul CCC din Uvertura Mall, unde vânzătoarea a fost de asemenea păcălită schimbând aceeaşi sumă de bani. Tupeul individului a dus şi la prinderea lui. La jumătate de an de la prima faptă s-a dus din nou într-un supermarket Ovisim şi şi-a încercat din nou norocul, însă a fost recunoscut, iar angajaţii au chemat poliţia. În urma percheziţiei s-a descoperit asupra sa suma de 990 de lei. În prezent acesta este judecat pentru înşelăciune.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *