Vezi cum va fi vremea între 14 şi 27 iulie!

soare_printre_noriAdministraţia Naţională de Meteorologie a făcut o estimare a vremii în perioada 14-27 iulie. Potrivit meteorologilor, vremea va fi călduroasă, însă nu vor lipsi ploile.

În Moldova, media maximelor termice se va menține aproape neschimbată, în jurul valorii de 28 de grade, pe parcursul celor două săptămâni. Totuși, pot apărea diferențe de la o zi la alta, în funcție de nebulozitate și de apariția precipitațiilor. Temperaturile medii nocturne vor marca o creștere treptată în primele zile, apoi se vor situa între 15 și 17 grade. Probabilitatea pentru averse, posibil însemnate cantitativ, va fi mai mare în intervalul 15 — 18 iulie și, din nou, între 22 și 24 iulie. În rest, doar trecător vor fi ploi slabe de scurtă durată.

La munte, în următoarele două săptămâni, valorile termice se vor menține ușor mai ridicate decât cele normale în această perioadă, temperaturile maxime urmând a se situa, în medie, între 18 și 21 de grade, cu cele mai ridicate valori la sfârșitul intervalului. Temperaturile minime vor avea oscilații nesemnificative de la o zi la alta, încadrându-se, în medie, între 9 și 12 grade.

like facebookTemporar, se vor semnala averse în fiecare zi, însă între 14 și 20 iulie, precum și în intervalul 21 — 24 iulie, probabilitatea de a se înregistra cantități importante de apă, pe spații mai extinse, este ridicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *