Un botoşănean s-a urcat beat la volan şi a intrat cu maşina în doi copaci

accident2Un botoşănean s-a urcat beat la volan şi a produs un accident, duminică, în judeţul Suceava. Evenimentul rutier s-a petrecut pe DN 2K, la ieșirea din localitatea Milișăuți către comuna Iaslovăț.

Polițiștii deplasați la faţa locului au identificat un autoturism care prezintă avarii multiple ca urmare a impactului cu doi copaci amplasați lângă partea carosabilă. În zonă nu a fost însă identificată nici o victimă sau persoană care să fi fost în acest autoturism în momentul impactului.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul aparține unui bărbat de 34 ani, din judeţul Botoşani, care locuiește pe raza comunei Iaslovăț.

Pe timpul cercetărilor, în jurul orei 22.50, la fața locului s-a prezentat proprietarul autoturismului, care a declarat că el a condus autoturismul şi că a plecat de la fața locului imediat după impact.

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Sursa : Monitorul de Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *