Au furat vacile de pe un imaş şi mergeau să le vândă la Suceava

vaciDoi bărbaţi au fost prinşi, duminică, în timp ce transportau cu o maşină, trei vaci furate din comuna Pomârla. Lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, care era în serviciul de patrulare pe raza comunei Vârfu- Câmpului, au oprit în trafic o maşină în care se aflau doi bărbaţi, unul de 45 ani, din oraşul Vicovu de Sus, judeţul Suceava şi unul de 57 ani, din municipiul Dorohoi. În autoutilitară, oamenii legii au descoperit trei bovine, care cu o seară înainte au fost furate.

like facebookÎn urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că în noaptea de 12/13 iulie 2014, bărbatul de 57 de ani s-a deplasat pe raza comunei Pomârla, de unde a sustras trei bovine proprietatea unui cetăţean din Pomârla, aflate pe imaş. A transportat bovinele sustrase  cu o autoutilitară condusă de către bărbatul de 45 de ani, pe traseul  Dorohoi- Vârfu- Câmpului, pe D.N. 29 A, fiind depistați pe podul ce face legătura dintre comuna Vârfu-Câmpului şi comuna Zvoriștea.

Animalele, care valorează circa 9.000 de lei, au fost restituite proprietarului.

În cauză se efectuează cercetări față sub aspectul comiterii infracțiunii de ”furt calificat”, şi complicitate la infracţiunea de ”furt calificat”.

Faţă de cei doi bărbaţi s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *