Vezi ce mesaj a lăsat fiul lui Petru Mircea şi al Mădălinei Manole la mormântul acesteia!

fiu_madalina_manoleLuni se împlinesc patru ani de la moartea Mădălinei Manole. Artista, care s-a sinucis chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani, a lăsat în urmă o familei îndurerată şi şocată de gestul său.

Soţul ei, Petru Mircea, a fost la mormântul ei sâmbătă, alături de băieţelul de cinci ani, Petru Jr.

like facebookMicuţul, care a început să simtă lipsa mamei sale, a lăsat o coroană de flori cu mesajul „Ne e tare dor de tine, mami”.

Şi părinţii Mădălinei au organizat sâmbătă un parastas pentru fiica lor, cu o săptămână înainte de ziua morţii artistei, special pentru a evita întâlnirea cu Petru Mircea.

Ion Manole, tatăl Mădălinei, a făcut declaraţii surprinzătoare, spunând că fiica sa i-a apărut în vise soţiei sale şi i-a mărturisit că nu s-a sinucis.

Declaraţiile lui Ion Manole vin în contextul în care acesta poartă un război pe faţă cu Petru Mircea, fostul soţ al Mădălinei. Ion Manole a dat de înţeles de mai multe ori că este de părere că Petru Mircea ar fi vinovat pentru decesul fiicei sale.

„La recomandarea preotului, am făcut parastasul cu o săptămână înainte, să evităm întâlnirea cu el (soţul artistei – n.r.) şi alaiul lui şi ca să ne rezolvăm problemele de sănătate. Am comemorat fără scandal printr-o slujbă unde au asistat 25 de apropiaţi. Ne-am rugat ca Divinitatea să ne apere, să o vegheze şi să îi pedepsească pe cei vinovaţi. Înainte însă am reparat monumentul funerar, am pus pietricele albe şi am sfinţit crucea din marmură. Soţia a muncit cel mai mult după ce un specialist i-a pregătit materialele. În ultima săptămână, Mădălina a apărut noapte de noapte în visele soţiei, spunându-i: «Iartă-mă şi mergeţi înainte, că n-am făcut aşa ceva!»”, a spus Ion Manole, pentru www.ziarulring.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *