Vezi ce brand internațional a venit la Uvertura Mall!

Yves Rocher BotosaniÎncepând cu 13 iulie, marca numărul 1 de cosmetice din Franța (World Panel Beauty 2013) este prezentă în Botoșani, la Uvertura Mall. Yves Rocher, Créateur de la Cosmetique Végètale® înseamnă peste 50 de ani de performanță, pasiune și inspirație. Peste 30 de milioane de femei au încredere în marca Yves Rocher.

like facebookÎn perioada 15 -31 iulie, Yves Rocher le așteaptă pe toate botoșănencele la noul magazin din Uvertura Mall, cu reduceri de până la 30% și câte o surpriză pentru fiecare cumpărătură. La noul magazin din cel mai mare centru comercial din Botoșani veți beneficia de consiliere profesională, oferte promoționale personalizate, prețuri accesibile și multe cadouri.

Descoperă cu Yves Rocher peste 700 de tipuri de produse pentru îngrijirea tenului și a corpului, parfumuri cu arome seducătoare, machiaj cu texturi și culori irezistibile. În plus, cardul de fidelitate Yves Rocher garantează accesul permanent la oferte speciale în magazin, cadouri atractive, oferte personalizate la domiciliu și reduceri excepționale la produsele preferate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *