FOTO Accident cu două victime pe strada Săvenilor

criminalisti motocicleta botosani3Doi tineri au ajuns, duminică seară, la spital după ce au fost implicaţi într-un accident rutier. Cei doi, un bărbat  de 34 de ani şi o fată 24 de ani, erau pe o motocicletă marca Suzuki şi coborau pe strada Săvenilor din municipiul Botoşani, când un VW Golf ce se afla în faţa lor a virat la stânga, iar motocicleta aflată în depăşire s-a izbit în lateralul maşinii.

like facebookÎn urma impactului, cei doi pasageri de pe motocicletă au fost aruncaţi câţiva metri şi au suferit mai multe traumatisme fiind transportaţi, cu ambulanţa, la spital.

Tot la spital a ajuns şi tânărul şofer, începător, al autoturismului  pentru a i se recolta probele biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cadrele medicale susţin că cei doi tineri de pe motocicletă nu au suferit răni grave, însă au fost supuşi unor investigaţii mai amănunţite.

La locul accidentului a ajuns un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere şi criminaliştii care au declanşat o anchetă. Oamenii legii trebuie să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului, şoferul maşinii pentru că nu s-a asigurat la virajul la stânga sau motociclstul pentru viteza cu care rula.

criminalisti vw golf accident botosanicriminalisti motocicleta botosani4criminalisti motocicleta botosani2criminalisti motocicleta botosani1criminalisti motocicleta botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *