Caravana culturală a ajuns la Botoșani. Filme și tombolă cu premii pentru botoșăneni, pe pietonalul Unirii!

caravana culturala-4Caravana culturală organizată de Inspire Group a ajuns, duminică, la Botoșani. Demarată pe data de 9 iulie, caravana a traversat deja două orașe, respectiv Vaslui și Fălticeni, și va ajunge în total în nu mai puțin de 19 orașe.

La Botoșani aceasta se desfășoară duminică și luni. Duminică seară, botoșănenii care s-au plimbat pe pietonalul Unirii au putut urmări pe un ecran gigant filmul „Miezul nopții în Paris”. Din păcate, numărul celor care au dorit să urmărească pelicula cinematografică de pe unul din scaunele pliante aduse de reprezentanții caravanei a fost mic, mai bine de jumătate din scaunele așezate în fața ecranului fiind goale.

Mai degrabă, botoșănenii s-au înghesuit la chioșcurile  din dreapta scaunelor, aparținând susținătorilor caravanei, pentru a primi taloane pe care să le completeze pentru a cîștiga premiile puse în joc:  un telefon mobil, cărți de la Nemira, produse de la Persil și Pur etc.

like facebookCaravana culturală rămâne la Botoșani și luni când va fi difuzat, de la ora 21.00, filmul „Discursul regelui”, un film inspirat din fapte reale, cu 4 premii obținute la Oscar. Marți și miercuri, caravana ajunge la Dorohoi.

„Așteptările noastre, avînd în vedere că e un proiect cultural, ar fi să inspirăm tineri să se îndrepte spre curentele noi culturale care a ajuns și în România. Și să sperăm că bom putea dezvolta cultura și în Botoșani și alte orașe din zone”,  declarat Cristi Ioniță, organizator.

Până să ajungă la Botoșani, caravana culturală a ajuns la Fălticeni și Vaslui. Aceasta a fost prima ediție a acestui timp de concept cultural. Duminică, în zonă au ajuns și viceprimarul Eugen Țurcanu dar și managerul public al Primăriei Botoșani, Cristian Țebecailo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *