Laboratorul de analize medicale de la Secţia Pediatrie nu mai funcţionează

laborator judetean analize medicaleSecţia de pediatrie a Spitalului Judeţean nu a mai încheiat contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate pe laboratorul de analize medicale. Potrivit medicului Mihaela Miler, director medical la Spitalul Judeţean, recoltările se fac într-un punct de lucru de la Secţia de pediatrie, însă sunt duse spre prelucrare la laboratorul de la Maternitate.

Avem contract pe laboratorul de la Maternitate, pentru că este acreditat RENAR, în schimb nu am putut încheia cu laboratorul de la Pediatrie, nu din vina noastră. RENAR nu a venit pentru extensia analizelor şi deocamdată nu am încheiat contract„, a menţionat directorul medical.

like facebookÎn schimb, începând de anul acesta a intrat în contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate laboratorul de analize al Spitalului Judeţean.

One thought on “Laboratorul de analize medicale de la Secţia Pediatrie nu mai funcţionează

  1. Laboratorul de la pediatrie functioneaza. Nu mai are deocamdata contract cu casa de asigurari,dar asta nu inseamna ca nu se mai lucreaza acolo analize. Se lucreaza si chiar foarte bine. Nu mai dati stiri eronate. E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *