Accident ciudat! S-a dat cu mașina peste cap, ajungând în curtea Primăriei. Cinci tineri au ajuns la spital

Politia noaptea accidentUn tânăr de 20 ani a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică un accident soldat cu cinci victime. Tânărul din Coțușca, Petru Cirimpei, care este posesor al permisului de conducere eliberat de autorităţile italiene, a condus un autoturism pe DJ 282, iar  într-o curbă  la dreapta, pe o porțiune de carosabil acoperit cu aluviuni, create în urma ploilor abundente, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, pierzând controlul autoturismului. El a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat în interiorul curții Consiliului Local Coțușca, pe cupolă, sprijinit de gardul clădirii.

like facebookÎn urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, cu vârste între 17 şi 20 de ani, pasageri în autoturism, care au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Botoșani, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se continuă cercetările față de conducătorul auto sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

One thought on “Accident ciudat! S-a dat cu mașina peste cap, ajungând în curtea Primăriei. Cinci tineri au ajuns la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *