Petiție pentru dotarea Muzeului Județean cu aer condiționat

Muzeul judeteanAsociația pentru Protecția Consumatorului Botoșani a luat poziție față de incidentul petrecut, sâmbătă dimineață, la Muzeul Județean, în timpul expoziției colecționarului Stelian Brînzei.

Dimineață, în timpul vernisajului, din cauza aglomerației din sala mare a Muzeului Județean și a căldurii create, unui adolescent i s-a făcut rău fiind pe punctul de a leșina aproape prăbușindu-se peste una din vitrinele cu exponatele prezente.

Președintele APC Botoșani, Radu Căjvăneanu, prezent la vernisaj, a declarat că în urma acestui incident, toți cei prezenți au semnat un memoriu care va fi trimis președintelui Consiliului Județean în subordinea căruia se află Muzeul Județean pentru ca instituția de cultură să fie dotată cu o instalație de aer condiționat.

like facebookS-a întâmplat un incident care putea afecta siguranța consumatorilor și a trebuit să luăm poziție. Am declarat imediat că ar trebui montată o instalație de aer condiționat măcar în sala de festivități iar un domn de aici a propus să facem o petiție către președintele CJ prin care să cerem dotarea cu mijloace adecvate”, a spus Radu Căjvaneanu, președintele APC Botoșani.

Petiția a fost semnată de circa 30 de persoane și va fi înmânată președintelui CJ Botoșani pentru a lua măsurile care se cuvin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *