Nuntă în Consiliul Judeţean : Preşedintele, naşul unui consilier şi a unei funcţionare

nunta ionut carnu nas florin turcanu3Preşedintele Consiliul Judeţean, Florin Ţurcanu, l-a cununat pe consilierul Ionuţ Cârnu şi Adriana, funcţionară în cadrul instituţiei. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Vovidenia, alături de zeci de prieteni şi rude.

like facebookLa ieşirea din biserică, mirii şi naşii au fost întâmpinaţi de porumbei albi în semn  de puritate. Şeful judeţului a precizat că este al treilea cuplu pe care îl cunună.

„Mulţumesc bunului Dumnezeu că e o vreme frumoasă astăzi. Până astăzi lucrurile au fost foarte frumoase şi aşteptăm şi în această seară o petrecere frumoasă. Sunt convins că tinerii vor începe de astăzi un cămin serios, că vor avea şi copii şi vor fi un exemplu în societate pentru tinerii care sunt căsătoriţi sau urmează să se căsătorească”, a declarat Florin Ţurcanu.

Petrecerea, la care au fost invitate 400 de persoane,  va avea loc la Alfa Land, iar atmosfera va fi întreţinută de Dan Doboş.

nunta ionut carnu nas florin turcanu2nunta ionut carnu nas florin turcanu1nunta ionut carnu nas florin turcanununta ionut carnu nas florin turcanu4nunta ionut carnu nas florin turcanu5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *