Benzinăria de la Hudum se redeschide. Vezi cine a cumpărat-o!

benzinaria Erdo- BotosaniStaţia de carburanţi de la Hudum, care a aparţinut societăţii comerciale Erdo SRL, aflată în lichidare, a fost preluată de o firmă din Botoşani. Este vorba de societatea comercială Cristal SRL, cea care deţine benzinăriile cu acelaşi nume.

Firma patronată de fraţii Victor şi Petrino Purice a cumpărat benzinăria şi terenurile de 4.400 metri pătraţi, aflate la ieşirea din Hudum, pe raza comunei Curteşti, de la lichidatorul firmei, societatea Specialists Trust Insolvency S.P.R.L.

Valoarea tranzacţiei este de peste 240.000 de lei.

like facebookBenzinăria de la Hudum ar urma să fie redeschisă la începutul anului următor, după ce în ea vor fi investiţi circa 150.000 de euro.

Aceasta ar fi a şasea staţie de carburanţi a societăţii Cristal SRL, după cele două din municipiul Botoşani (ieşirea spre Răchiţi şi ieşirea spre Suliţa) şi cele din Săveni, Truşeşti şi Dorohoi.

„În ciuda faptului că avem dosarele penale în care am fost acuzaţi de diferite ilegalităţi, noi continuăm să ne desfăşurăm afacerile pe aceeaşi firmă şi să ne dezvoltăm, ceea ce arată că suntem apreciaţi pe piaţă”, a declarat Petrino Purice.

Benzinăriile Cristal sunt administrate de firma Simi Impex SRL, care aparţine aceloraşi fraţi Victor şi Petrino Purice. Simi Impex SRL a avut, în 2013, o cifră de afaceri de 34,9 milioane de lei şi un profit de 341.632 lei.

De partea cealaltă, Cristal SRL a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de 1,5 milioane de lei şi profit de 183.582 lei.

One thought on “Benzinăria de la Hudum se redeschide. Vezi cine a cumpărat-o!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *