Adolescenţi prinşi de poliţiştii de frontieră în timp ce transportau cu căruţa 20.000 de ţigarete

tigari contrabanda caruta (3)Doi adolescenţi, din Botoşani, s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi de poliţiştii de frontieră transportând 20.000 de ţigări de contrabandă.

like facebookCei doi au fost prinşi, joi, în zona localităţii Hilişeu Horia în timp ce cărau cu căruţa coletele cu ţigări marca Monte Carlo de proveninenţă Republica Ucraina.

Audiaţi de poliţişti au menţionat că au găsit ţigările în apropierea frontierei. Întreaga cantitate de ţigări, estimată la 8.888 de lei a fost confiscată.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia. Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 8.888 lei a fost reţinută în vederea confiscării, iar cercetările continuă împreună cu autorităţile de frontieră ale statului vecin în vederea stabilirii întregii arii infracţionale şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate„, se arată într-un comunicat al ITPF Iaşi.

tigari contrabanda caruta (2)tigari contrabanda caruta (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *