Reorganizare în PNL Botoşani. Vezi ce s-a decis!

crin antonescu pnl botosaniPreşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, a anunţat că va schimba mai mulţi preşedinţi de cartiere din municipiul Botoşani, dar şi preşedinţi de secţii de votare, ca urmare a rezultatelor slabe obţinute la alegerile europarlamentare. Potrivit acestuia, vor fi înlocuiţi nouă preşedinţi de cartier din municipiul Botoşani şi 50 de preşedinţi de secţii de votare din peste 80. Asta după ce recent a fost înlocuit şi Biroul Politic al PNL Darabani.

Trebuie să-mi asum o decizie dură şi să pun nişte oameni care au obligaţii faţă de partid”, a menţionat Ţurcanu.

O altă măsură luată în cadrul partidului este aceea ca lista pentru Consiliul Judeţean, Consiliul Local, Parlament să se facă în ordinea rezultatelor obţinute de colegii la alegerile prezidenţiale.

Am votat ca lista pentru Consiliul Judeţean, Consiliul Local, Parlament şi toate alte poziţii politice să fie în ordinea rezultatului de la alegerile prezidenţiale . Colegiul cel mai bun va avea locul 1, 2, 3, 4. Când e vorba de Consiliu Local şi Consiliu Judeţean , va fi pe locul 1 cartierul care a luat rezultate mai bune„, a mai spus liderul PNL Botoşani.

like facebookTotodată, s-a stabilit ca pe funcţia de secretar executiv la organizaţia municipală a PNL Botoşani să fie numit Ionică Dascălu, om de afaceri, lai la organizaţia din Dorohoi Sergiu Lungu.

2 thoughts on “Reorganizare în PNL Botoşani. Vezi ce s-a decis!

  1. Stiam ca presedintii sectiilor de votare nu sunt numiti pe criterri politice.Dar cine stie, poate „gura pacatosului adevar graieste’

  2. Cum adica sa ,, inlocuiasca 50 de presedinti de sectii de votare?” D-l Turcanu se exprima eliptic si ceea ce rezulta ne uimeste; probabil a vrut sa spuna ca inlocuieste presedinti ai organizatiilor constituite pe structura sectiilor de votare. Perntru ca, sa-mi fie iertat, presedintii sectiilor de votare se numesc de catre altcineva, in nici un caz de Turcanu. Doamne fereste sa fie asa!
    Se mai desprinde concluzia ca, daca acei presedinti vor avea cele mai bune rezultate , adica cele mai multe voturi, se vor situa pe primele locuri pe viitoarele liste de candidaturi. Cumva, domnul presedinte incita la incalcarea legii si la introducerea in urme a unor buletine false? Altfel nu vrea vad cum presedintii sectiilor de votare ar putea sa ,,obtina cele mai bune rezultate”
    Evident, domnul Turcanu s-a referit la cu totul altceva, insa acestea sunt rezultatele exprimarii sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *