Vezi ce a cerut directorul unei școli președintelui PNL Botoșani ca să își păstreze funcția

turcanu florin la sediul PNL BotosaniSeful PNL Botosani s-a confruntat cu o situatie hilara, mai putin obisnuita. Directorul unei scoli din Botosani i-a cerut acceptul ca sa colaboreze si cu PSD, adica sa joacea la doua capete, ca sa nu-si piarda functia. Florin Turcanu a dat si un sfat liberalilor care inca mai ocupa functii de conducere, respectiv directori de scoli: sa nu joace la doua capete.

like facebookA venit un director de scoala si mi-a spus sa nu ma supar daca se da oleaca la fund ca sa ramana pe functie. Este cum te-ai duce la barbat si spui: <nu te superi daca ma duc la vecinul diseara si vin mai tarziu acasa>. Mi se pare comic. Vine la mine, care sunt intr-adevar liberal si care trebuie sa apar partidul sa-si ia binecuvantare. Mi-a spus ca mai sunt multi care colaboreaza si sa imi mai spuna ca mai sunt  si altii in partid care joaca la doua capete„, a spus Turcanu, care nu a dorit sa faca public numele directorului.

 

 

4 thoughts on “Vezi ce a cerut directorul unei școli președintelui PNL Botoșani ca să își păstreze funcția

  1. pun pariu ca este vorba de directorul de la Calarasi,doar el este in stare de orice numai sa ramana pe tron

  2. Cu siguranță este vorba despre directorul Ionescu de la Scoala 8 Dorohoi. Dacă s-a pus in genunchi și a plâns ca să i se dea și lui o funcție în urmă cu doi ani, dacă a fost în stare să meargă să se milogească la primar ca să nu-l schimbe, dacă a tot încercat să intre în PSD și nu i-a mers (deocamdată), era singurul lucru care i-a mai rămas de făcut. Dezgustător!!!!!

  3. Cu siguranta este vorba despre Ionescu M. de la Scoala 8. Daca a fost in stare sa ingenuncheze ca sa primeasca si el un os acum doi ani, nu ma mira ca a facut asa ceva acum. Ma intreb insa de ce atunci cand a facut matanii pentru functie, nu s-a dat articol in presa?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *