Mihaela Huncă despre certurile din Consiliul Local: Nu mi-am propus să intru în hora bășcăliei

mihaela hunca si vazdoagaVicepresedintele PSD Botosani, Mihaela Hunca, a criticat, vineri, atitudinea consilierilor locali din PNL si PDl. Ea a spus ca ceea ce se intampla in Consiliul Local nu este in asteptarea cetateanului botosanean. Ea a mai spus ca face comentarii in CL, pentru a nu intra in „hora bascaliei”.

„Stim bine ca cetatenii botosaneni asteapta refacerea si dezvoltarea infrastructurii rutiere, asteapta sa fie reabilitate scoli, sa fie modernizate spitale care sa fie dotate si pregatite, astfel incat sa faca fata cerintelor oamenilor si nu in ultimul rand se asteapta stimularea mediului de afaceri. Acestia nu sunt de acord ca la fiecare sedinta sa aiba loc certuri, sa se vaneze doar functii politice, iar unii consilieri, si ma refer la consilierii de la PNL si PDL, sa fie in slujba presedintilor de partid si nu in slujba cetatenilor„, a mentionat Hunca.

Consilierul local al PSD a facut si un apel la colegii sai.

like facebookCa un apel, as vrea sa constientizam toata lumea ca trebuie sa se puna capat tuturor sicanelor, certurilor, care nu fac altceva decat sa blocheze activitatea Primariei si sa nu fie deloc in slujba cetatenilor. Nu mi-am propus sa intru in hora bascaliei. A intra intr-o hora a bascaliei nu inseamna ca esti de partea acelora care vor sa faca acest circ„, a mai spus Mihaela Hunca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *