Centrul de Primiri Urgență de la Spitalul de Copii riscă să fie transformat în cameră de gardă

CPU spitalul de copii BotosaniSpitalul Judetean nu a primit nici la aceasta data un raspuns din partea Ministerului Sanatatii cu privire la finantarea Centrului de Primiri Urgente de la Spitalul de Copii. Mihaela Miler, directorul medical al Spitalului Judetean, a declarat ca in cazul in care ministerul nu va bugeta CPU, acesta ar putea fi transformat in camera de garda. Spitalul Judetean cheltuie lunar sume importante de bani pentru urgentele medicale de la copii, cu toate ca acestea ar trebui platite de Ministerul Sanatatii.

Aşteptăm răspuns de la Ministerul Sănătăţii dacă vom fi bugetaţi şi pe punctul de lucru de la Pediatrie, dacă nu vom fi nevoiţi să transformăm acel punct de lucru în cameră de gardă ca să putem face şi internări de zi şi să avem o justificare a banilor cheltuiţi de la Casa de asigurări„, a mentionat Mihaela Miler.

like facebookDeputatul Tamara Ciofu a anuntat ca Centrul de Primiri Urgente va primi finantare de la minister de la 1 august. In cazul in care acest lucru se va intampla, bugetul Spitalului Judetean va fi degrevat de cheltuielile de functionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *