Tânăr din Botoşani amendat pentru scandal la un ştrand din Arad

piscinaUn tânăr din Botoşani s-a ales cu dosar penal şi amendă, după ce a provocat un scandal la un ştrand din municipiul Arad.

Amenda a fost aplicată de jandarmii arădeni pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, iar în urma unui control corporal au descoperit asupra tânărului un cuţit cu lama de 12 cm lungime. Tânărul era vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fost sancţionat cu 200 de lei şi s-a deschis un dosar penal pe numele său.

„Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată. La controlul bagajului pe care bărbatul îl avea asupra sa, jandarmii au găsit un cuţit cu lungimea de 26 cm şi lama de 12 cm. Acesta a fost ridicat în vederea confiscării.
Având în vedere că fapta de a purta fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri special amenajate şi autorizate pentru distracţie ori agrement, cuţitul, pumnalul, boxul sau alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, înţepare sau lovire, reprezintă infracţiune, jandarmii au întocmit, în acest caz, actele de sesizare necesare începerii umăririi penale”, se arată într-un comunicat al IJJ Arad.

Sursa: Ziua de Vest

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *