Analize medicale şi investigaţii la Computerul Tomograf de la Spitalul Judeţean şi pe bază de bilet de trimitere

analize laboratorÎncepând din luna iulie, botoşănenii pot efectua analize medicale şi investigaţii RMN şi pe baza biletului de trimitere. Spitalul Judeţean a intrat în contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate pe laborator şi Computerul Tomograf, iar sumele alocate pe paraclinic-radiologie sunt de zece ori mai mari decât anul trecut.

Am intrat în contract şi pe CT, iar investigatiile se pot face cu bilet de trimitere de la specialisti. Am facut si inainte, dar computerul tomograf a fost scos din folosinta cam un an din cauza reabilitarii, iar din iunie anul trecut nu am mai avut contract cu Casa. Am facut si o scrisoare medicala catre medicii de familie ca am intrat in contract cu radiologia pe bani mult mai multi si cu CT. Si am mai intrat in contract cu laboratorul central. Aici se poate veni cu bilet de trimitere de la medicul de familie fara probleme „, a mentionat medicul Mihaela Miler, director medical la Spitalul Judetean.

like facebookPentru ca nu era acreditat RENAR, laboratorul spitalului facea analize medicale doar pentru bolnavii internati.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *