A furat încasările de la o benzinărie, a petrecut cu banii, însă a lăsat un bilet în seif prin care îşi cerea scuze

socar petroleumUn tânăr este judecat pentru delapidare după ce a furat încasările de la benzinăria unde lucra şi a cheltuit toţi banii la mare. Acesta a lăsat un bilet în seiful unităţii prin care îşi cerea scuze de la prieteni şi familie, însă susţinea că nu are de ales.

like facebookRăzvan Moşneagu, de 29 de ani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, iar potrivit rechizitoriului acesta a comis fapta în luna mai 2012, în timp ce era angajat la benzinăria Socar de pe strada Independenţei.

Bărbatul avea acces şi la seiful unităţii, îndeplinind şi funcţia de casier, iar în data de 12 mai, a luat 32.079 de lei din seif lăsând un bilet în care regreta fapta şi a plecat.

Şi-a rezervat o pensiune în staţiunea Mamaia, şi-a scos maşina din service şi a pornit, împreună cu un prieten spre mare. În câteva zile a reuşit să cheltuiască o mare parte din bani, iar în timpul anchetei a reuşist să dea înapoi puţin peste 5000 de lei. Prin peripeţiile pe litoral s-a numărat şi o altercaţie cu un grup de tineri, moment în care, conform unui martor, i s-ar fi sustras o parte din bani.

One thought on “A furat încasările de la o benzinărie, a petrecut cu banii, însă a lăsat un bilet în seif prin care îşi cerea scuze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com