Suspect de trei crime intrat în greva foamei

Vasile LavricUn deţinut din Penitenciarul Botoşani, aflat în arest preventiv de trei luni, sub acuzaţia de tentativă de omor, a intrat în refuz de hrană susţinând că este ţinut după gratii deşi nu există nicio probă care să confirme suspiciunile procurorilor.

like facebookBănuit că a întreţinut relaţii cu trei surori, pe care ulterior le-ar fi ucis, suceveanul Vasile Lavric de 57 de ani a sesizat deja conducerea Penitenciarului şi urmează să fie transferat în infirmeria unităţii, unde va fi examinat zilnic de un medic. Dacă discuţiile cu directorul unităţii şi cu judecătorul de supraveghere nu îl vor determina să renunţe la protest, suceveanul va fi transferat într-o unitate medicală din reţeaua Ministerului Sănătăţii.

De loc din Rădăuţi (Suceava), Vasile Lavric a fost arestat preventiv pe 15 aprilie, printr-o decizie luată de Tribunalul Bucureşti, fiind suspectat de procurorii Parchetului General că, în perioada 1995-2005, şi-ar fi ucis soţia şi pe cele două surori ale acesteia şi ar fi ascuns cadavrele, cele trei femei figurând ca dispărute.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *