Fosta baie publică va fi modernizată. Vezi ce se va face acolo!

sediu Nova apaserv BotosaniPresedintele Consiliului Judetean vrea sa dea o utilitate spatiului unde a functionat Baia publica. Florin Turcanu a declarat ca a rezolvat problema cu terenul de sub cladire si ca printr-un proiect european se doreste modernizarea cladirii si transformarea acestui loc intr-o mica „statiune”.

Presedintele CJ si-a propus ca acolo sa mai fie amenajata, pe langa baia bublica, o sala de gimnastica, dar si una de tratament.

like facebook„Spatiul este al nostru. Deja il pregatim sa il eliberam pentru a incepe investitia, cea mai importanta din punctul meu de vedere pentru multi botosaneni, o baie publica. cu sala de gimnastica, sala de tratament, cu medici specialisti, la un pret accesibil. Sunt oameni care nu au foarte multi bani si atunci nu isi permit sa se duca la Suceava sau la Lebada. Multi cetateni ma intreaba de baia publica. Am cerut intabularea ca nu aveam teren, am pus la punct terenul cu primaria, am facut o dezinfectie, iar acum pregatim un proiect pe fonduri europene sa putem moderniza acea cladire„, a mentionat Turcanu.

2 thoughts on “Fosta baie publică va fi modernizată. Vezi ce se va face acolo!

  1. la penitenciar acolo trebuia sa mearga de mult la golaniile care sau facut sub toate conducerile……………………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *