Preşedintele Consiliului Judeţean cere schimbarea a doi directori de la Spitalul Judeţean Mavromati

spitalul judetean mavromati botosaniPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a cerut managerului Spitalului Judeţean, Viorel Iliuţă, schimbarea a doi directori din cadrul unităţii medicale.

like facebookŢurcanu susţine că spitalul continuă să acumuleze datorii şi că managerul spitalului nu este ajutat de directorul medical, Mihaela Miler, dar nici de directorul economic, Gheorghe Damian.

Preşedintele CJ a venit şi cu o propunere pentru postul de director economic, respectiv Constantin Cliveţ, fost comisar al Gărzii Financiare.

Asta dupa ce propunerea l-a vizat pe directorul ecomic al societatii Nova Apaserv, Corneliu Mihai, iar acesta a refuzat.

Am cerut conducerii spitalului sa faca un plan de masuri. Exclus sa mai acceptam datorii lunare. Am cerut managerului sa-l schimbe pe domnul Damian. Asta este decizia lui. Directorul economic trebuie inlocuit. Cu tot respectul, eu apreciez si oamenii mai in varsta, dar in acelasi timp sunt sustinatorul zonei de pana in 50 ani. Managerul este un om cinstit, bun, dar nu are o echipa alaturi de el. Din punctul meu de vedere, nici directorul medical nu-si face treaba. Dar nu este decizia la mine. L-am sustinut pe manager, dar am fost convins de la inceput ca nu are o echipa alturi de el si este greu sa lupte cu un sistem de unul singur. Directorul economic decide acolo cu sufletul”, a mentionat presedintele CJ.

2 thoughts on “Preşedintele Consiliului Judeţean cere schimbarea a doi directori de la Spitalul Judeţean Mavromati

  1. D-le maneger propunerile unui”SPECIALIST”trebuie obligatoriu aduse la indeplinire,”RESPONSABILITATEA’ va APARTINE ,CA D-UL pRESIDATEL A FOST CEL CARE A SUSTINUT CANDIDATURA DVS.LA ACEST POST.!!??

  2. Turcanu trebuie sa se tina de cuvant. I-a promis dlui Sanduc! Dar dupa tuica imputata de Curtea de conturi si chiria de la Tratoria cu Nova apa, a inceput sa ne minta in fata! Alianta de mincinosi si aroganti! Pnl + 0 egal Pdl!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *