Începe evaluarea directorilor de școli

Inspectoratul Scolar Botosani isj (3)Inspectoratul Școlar Botoșani a început procedura de evaluare a directorilor de școli pentru anul școlar 2013-2014. Astfel, toți directorii plini și adjuncți vor fi evaluați din punct de vedere al activității întreprinse în anul școlar care a trecut.

Aceștia trebuie să depună la registratura Inspectoratului Școlar până pe data de 10 iulie fișele de evaluare, urmând ca pe data de 11 iulie până pe 14 august să fie demarat procedura de evaluare de către reprezentanții IȘJ Botoșani. În perioada 18-20 august, vor fi transmise punctajele  și calificativele propuse de inspectorii teritoriali către conducere IȘJ pentru implementarea descentralizării instituționale.

La finele luni august, în perioada 21-29, se va desfășura centralizarea punctajelor și a calificativelor  propuse. În intervalul 8-9 septembrie, directorii vor afla rezultatele, iar în perioada 10-16 septembrie, cei nemulțumiți vor putea depune contestații. Până pe data de 19 septembrie vor fi soluționate eventualele contestații și se vor afișa rezultatele finale.

One thought on “Începe evaluarea directorilor de școli

  1. Evaluarea lui mos Craciun, cu Ghita Turcanasu si cosiliul de administratie de rahat din fiece scoala cu arpintie neculai de la cuvrtesti care nu au nici cea mai mica sinceritate pot sa fie apreciati cu gheorghe gheorghiu dej sau cu bolsevicii din anii corespondenti ca daca nu stiti istorie chiar daca ati fost printrn liceu pitagogic suntenti niste coflingari…………;.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *