N-a mai rămas niciun loc în tabăra Eco Know life de la sfârșitul lunii august

actiune de mediu agaftonLocurile în tabăra Eco Know Life de la Agafton au fost ocupate în totalitate. Direcția Județeană de Sport și Tineret a alocat 70 de locuri anul acesta pentru tabăra de mediu și toate au fost ocupate până la ora aceasta. Aceasta în condițiile în care perioada de înscrieri pentru tabără se încheie la începutul lunii august.  Tabăra Eco Know life va avea loc în perioada 26 august – 1 septembrie și se află la ediția a VI-a.  Copiii și tinerii  participanți au vîrste cuprinse între 13 și 25 de ani.

Tabăra organizată la Agafton îi va aduna la un loc pe acei tineri cu dragoste pentru mediul înconjurător în vederea participării lor la activități de educație non-formală, de protejare a mediului și de deprindere a tehnicilor de orientare în timp și spațiu cu mijloace naturale.

like facebookTotodată, în afară specificul privind protecția mediului, tabăra mai are și rolul de a-i obișnui pe copii cu principalele tehnici de autoapărare, în condiții civilizate și de siguranță. Principalele condiții  de a participa în această tabăra sunt ca tinerii să aparțină unei unități de învățământ, să aibă între 10 și 35 de ani, să fie apți medical, să fie cetățeni români și în cazul minorilor să facă dovada acordului părinților.

Unul din principalele criterii de selecție ar fi implicarea aplicantului în acțiuni ce sunt cuprinse în tema proiectului, să dețină diplome și contracte de voluntariat în acest sens, acestea urmând a fi însoțite de o adeverință a președintelui de organizație în care a activat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *