Vezi clasamentul școlilor după notele obținute la Evaluarea Națională!

REZULTATE EVALUARE 2012Inspectoratul Școlar a întocmit un clasament cu mediile absolvenților claselor a VIII-a obținute la Evaluarea Națională. Astfel, în urma notelor obținute la Evaluarea Națională, Colegiul Național Mihai Eminescu se situiază în continuare în fruntea topului, cu o medie a notelor la limba și litertatura română de 8,66 și 9,11 la matematică, media generală pe acest liceu fiind de 8,88. Urmează în clasament Colegiul Național A.T. Laurian, la o diferență mică, media generală fiind de 8,50, doar cu 33 procente mai puțin. Anul acesta, niciun elev nu a obținut media 10.00 la Evaluarea Națională.

Clasamentul integral transmis  cu mediile notelor obținute de candaidații la Evaluarea Națională, realizat la nivelul Inspectoratului Școlar Botoșani îl puteți  EN2014

3 thoughts on “Vezi clasamentul școlilor după notele obținute la Evaluarea Națională!

  1. De la 8,88 la 8,50 este o diferenţă de 0,38 puncte (sau de 38 sutimi) şi în nici un caz 33%. Cred ca autorul articolului a făcut matematica la unul din cele două licee din Dorohoi! ……… Scuze, asta cu liceul a fost doar o glumă căci şi acolo sunt convins că există elevi foarte buni, însă autorul articolului trebuie să mai înveţe matematică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *