Vezi ce au făcut copiii VIP-urilor la examenul de maturitate!

rezultate bacExamenul de bacalaureat, ce s-a încheiat de curând, a fost dat şi de copiii unor persoane publice din Botoşani. Din familii de politicieni, oameni de faceri sau medicii, toţi au trebuit să treacă prin emoţiile unui prim test important din viaţa lor.

like facebookPrintre cele mai răsunătoare nume ce au participat la sesiune din acest an a examenului se numără fiica preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu. Florina-Xenia Ţurcanu, absolventă a Colegiului Naţional Mihai Eminescu a obţinut o medie finală de 8,93. Pe listă se mai adaugă fiul unuia dintre asociaţii grupului de firme Elsaco, Doru Popa. Astfel, Daniel Popa, absolvent la acelaşi colegiu a obţinut o medie de 8,71.

Mai ghinionist a fost băiatul fostului primar al municipiului, Cătălin Flutur. Cosmin Flutur, absolvent al Colegiului AT Laurian, a fost eliminat, la a doua probă a examenului, respectiv proba de istorie, după ce a fost prins cu fiţuici. În prealabil fusese notat cu 6,9 la Limba Română. Conform regulamentelor acesta are interdicţia de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului.

Lista copiilor persoanelor cunoscute este completată şi de fiul medicului Romică Coşovanu, secretarul Colegiului Medicilor. Eric-Oliviu Coşovanu, de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, a obţinut o medie de 9,63.

De asemenea şi fiul medicului Carmen Haidarli se află pe lista absolvenţilor promoţiei 2014. Răzvan-Ştefan Haidarli, de la Colegiul AT Laurian, a fost notat cu o medie de 8,98.

Rezultatele afişate sunt fără contestaţii, Ministerul Educaţiei urmând să actualizeze datele, după depunerea evetualelor obiecţii la notare.

4 thoughts on “Vezi ce au făcut copiii VIP-urilor la examenul de maturitate!

  1. Adevarul ca da, sunt niste vip uri ADEVARATE mai ales HAIDARLI POPICA COSOVANU SI FLUTUR CARE APROPO MAI DA PESTE.VREO 2 ANI bacalaureatul.:)))))))))) Haidarli de „vip” ce i umbla de 3 zile beat non stop:)))) si e carat de pe sub mese.

  2. ce naste din pisica …. invătaturile tatalui catre fiul sau… viitor politician, mason … tre sa stie smangleala…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *