Consilierii municipali au votat stabilirea unor locații pentru noi parcuri de joacă

consiliu local 2Proiectul de hotărâre a viceprimarului PDL, Eugen Țurcanu, privind numirea unei comisii care să stabilească locații pentru cele patru locuri de joacă pentru care la începutul anului au fost alocați 400.000 lei a fost votat, desigur nu fără deja cunoscutele animozități între consilieri.

Astfel, până la data 15 iulie va trebui numită comisia care va identica zonele unde vor fi construite noile parcuri de joacă. Inițial, a fost propus pentru a face parte din această comisie chiar fostul viceprimar Cosmin Andrei, dar acesta a refuzat pe motiv că luna aceasta, urmează să-și efectueze concediul de odihnă.

După ce a fost acuzat de viceprimarul Cosmin Andrei și consilierul PSD, Mihai Tincu, l-au acuzat pe Eugen Țurcanu, viceprimarul municipiului Botoșani, că în perioada lui au fostndistruse cele mai multe locuri de joacă, Țurcanu a intervenit și a spus răspicat că cei doi nu au înțeles nimic.

„Domnul  Tincu are nevoie de niște cursuri de administrație publică pentru că nu a înțeles nimic din acest proiect. Noi dorim doar să identificăm niște zone pentru noi locuri de joacă. Decizia va fi tot a domnului primar. DSPSA este doar mâna de lucru a Primăriei, nu a luat decizii, dacă vă amintiți domnule Cosmin Andrei, am pus în aplicare decizii semnate de mîna dvs tremurîndă, noi doar am executat. Iar acum doar stabilim niste prevederi și o decizie va fi luată domnul primar”, a spus Eugen Țurcanu.

Florin Ghiorghiță a spus la rândul său că proiectul este necesar în momentul de față în Botoșani.

„Sunt foarte mulțiu botoșăneni care nu au bani pentru maxi taxi și stau în zone mărginașe și nu pot ajunge la parcul de joacă din parcul Mihai Eminescu. Primarul va avea un atuu în plus pentru că nu va reuși să facă cîte un parc de joacă înm fiecare cartier, și atunci le va putea spune cetățenilor că asta au votat și au decis consilierii municipali, ei au vrut să se faca aceste parcuri în aceste zone„, a spus Florin Ghiorghiță.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *