Un liceu din județ are zero promovabilitate la Bacalaureat

examen de bacalaureatUn liceu din județul Botoșani a avut promovabilitate 0 la Bacalaureat. Școala a avut un singur candidat înscris la examenul maturității și acesta a pierdut la mustață probele primului mare examen din viață.

Este vorba despre Liceul Tehnologic din Plopenii mari din comuna Ungureni, unde o singură absolventă a susținut examenul de bacalaureat. Aceasta se numește Mădălina Bărbieru și a picat examenul cu media 5,96. A obținut 5,70 la Limba şi Literatura Română, 5,00 la Matematică şi 7,20 la Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană. Fosta elevă a liceului din Plopenii mari a absolvit specializarea tehnician în morărit, panificație și produse făinoase.

 

3 thoughts on “Un liceu din județ are zero promovabilitate la Bacalaureat

  1. Dar daca face contestatie si primeste macar 0,13 in plus la o nota, nu-i asa ca acest liceu va avea promovabilitate 100% si va trece in fruntea clasamentului judetean?

  2. alo, ISJ Botosani pana acum nu trebuia sa cam stiti ce scoala se face acolo ? In mediul rural e jale cam prin tot judetul. Lasati sa-si pune primarii toate neamurile in functie si voi stati in targ sa nu va murdariti pe pantofi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *