Litoralul bulgăresc, preferat de botoșăneni vara aceasta

litoral BulgariaBulgaria este destinația de vacanță preferată, vara aceasta, de cei mai mulți botoșăneni. Aceasta este urmată, surprinzător, de Grecia, spun agenții de turism din județ, care susțin că cel  puțin în ultimii doi ani țara elenă căzuse în clasamentul preferințelor botoșănenilor, în favoarea Turciei.

„Surprinzător, au crescut, vara aceasta, solicitările pentru Grecia, botoșănenii vor să vadă, cu bani mai puțini, o lume exotică, dar în topul preferințelor stă de departe litoralul bulgăresc”, a spus Valeriu Catargiu, șef Agenție Activ Travel.

În țară, solicitările pentru litoralul românesc au rămas cam la aceeași cifră de anul trecut. Dacă pentru Bulgaria, deja au fost vândute 12 pachete, pentru România, prin agenția amintită, s-au livrat doar 3 pachete turistice.

În România, prețul unui pachet în extrasezon este de 100 lei/noapte iar în sezon de circa 180 lei/noapte. În Bulgaria, în sezon, tarifele ajung la maxim 150 de euro/ pentru un sejur,  în funcție de preferințele pachetului turistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *