A fost afișată ierarhia admiterii la licee. Vezi rezultatele!

REZULTATE EVALUARE 2012Absolvenţii de gimnaziu completează de astăzi până pe 8 iulie opţiunile în fişele de înscriere pentru admiterea la liceu.

Ierarhia cu mediile de admitere a fost publicata pe siteul Edu.ro.

Vezi aici:

Odată cu aceasta și lista candidaților în ordinea alfabetică și notele obținute de fiecare în parte la examen.

Vezi aici:

Ciudat este că până astăzi, când au fost afișate rezultatele admiterii pentru clasa a IX-a, notele obținute de candidați au fost ținute mai mult ascunse. La o parte din școli listele nu au rezistat mai mult de două zile pe geamurile clădirilor, iar la Inspectoratul Școlar Botoșani, această bază de date nu exista pentru că nu e competența lor să țină astfel de informații.

Șefa IȘJ Botoșani. Mihaela Huncă s-a arătat uimită de faptul că pe siteul Ministerului Educației notele candidaților nu au fost publicate odată cu afișarea lor la școli.

„Situația rezultatelor la Evaluarea Națională este la centrul de evaluare, care a trimis-o la Minister și la școli, noi nu o avem. Copiii știu rezultatele, părinții la fel, nu sunt probleme, au fost afișate rezultatele la școli, unde este problema. Se lucrează acum la o situație privind admiterea pentru că se va face o medie a notelor obținute la Evaluarea Națională cu mediile obținute în anii de studiu”, a spus Mihaela Huncă, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Botoșani.

Ierarhia admiterii le puteți consulta aici iar notele obținute de candidați aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *