Un actor botoşănean a fost la un pas de moarte: „Am sărit fix în faţa trenului”. Vezi ce a urmat!

strunilaActorul Octavian Strunila a trait o sperietura sora cu moartea. In timpul unor filmari a fost la un pas sa fie calcat de tren. Doar un noroc a facut ca acesta sa scape cu viata.

like facebookFilmarile la care actorul a luat parte au avut loc in apropierea unei cai ferate iesite din circulatie, insa in apropiere se afla si o cale ferata functionala.

„La un moment dat, s-a auzit ca vine un tren. Eu, stand pe linia nefunctionala si vazand locomotiva cum vine din curba, am avut impresia ca trece exact pe linia pe care ma aflam eu. Toti colegii mei au fugit in directia buna, numai eu am sarit exact in fata trenului. M-am speriat foarte tare!”, a declarat Octavian Strunila.

Filmarile au fost intrerupte pentru scurt timp, iar toti si-au revenit din soc.
„Dar, dupa ce am scapat cu bine din aceasta intamplare, am vazut si partea amuzanta. Ei bine, au venit multi oameni in jurul nostru, inclusiv seful garii. A fost o situatie care s-a lasat cu ‘sedinta'”, mai povestit actorul pentru Ziare.com.

Nu e pentru prima data cand Strunila isi petrece serile cu cate o domnisoara prin Centrul Vechi al Capitalei….la un pahar de vorba.
Octavian si a lui sotie au pozat mereu in familia perfecta, chiar daca lucrurile nu au stat mereu chiar asa. Cateva fotografii aparute cu el de-a lungul timpului nu i-au facut deloc cinste in relatia lui de familist.
Chiar si asa, sotia Oana a trecut cu vederea scaparile actorului, fara sa lase vreo escapada de-a lui sa le strice casnicia. Mai ales ca cei doi au impreuna si doi copii.

Sursa: Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *