Carambol cu trei maşini pe Bulevard. Printre şoferi, directorul de la Urban Serv şi un elev care trebuia să suţină bacalaureatul

accident drelciuc bulevard2Trei maşini au fost puternic avariate, miercuri dimineaţă, după ce au fost implicate într-un accident rutier.

like facebookEvenimentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Petru Rareş cu Bulevardul Mihai Eminescu, când un VW Golf III ce venea de pe Petru Rareş dinspre Rompetrol nu a acordat prioritate unui VW Golf IV ce circula pe Bulevardul Mihai Eminescu dinspre şoseaua Iaşului spre Laurian, iar în urma impactului maşina a doua a ricoşat într-un autoturism Dacia Duster ce venea din sensul opus şi s-a oprit pentru a vira stânga pe Petru Rareş.

La volanul VW Golf IV se afla un elev ce trebuia să susţină a doua probă a bacalaureatului şi nu a mai stat la ancheta la faţa locului plecând la examen, în timp ce la volanul Daciei Duster se afla directorul Urban accident drelciuc bulevardServ, Simion Drelciuc.

” Nu am apucat să virez decât puţin dreapta pentru că în spate nu aveam cum să dau, că era altă maşină. Am văzut, la ce viteză avea VW Golf III, că se produce un accident. Nu a avut nici o intenţie de a frâna”, a declarat Simion Drelciuc.

Un echipaj de poliţie a sosit la faţa locului pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii accidentuluil, iar un echipaj de la ISU a fost solicitat pentru eliberarea carosabilului de combustibil şi ulei.

 

accident drelciuc bulevard1accident drelciuc bulevard3accident drelciuc bulevard4accident drelciuc bulevard5accident drelciuc bulevard6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *