Video. Zeci de taximetrişti l-au aşteptat pe fostul lor coleg mort într-un accident în judeţul Mureş

masini taxi taximetrist mortZeci de taximetrişti au aşteptat, marţi seară, aducere trupului neînsufleţit al fostului lor coleg, Adrian Turcoman de la Târgu Mureş.

like facebookPeste 100 de taxiuri s-au adunat pe centura Sucevei şi au aşteptat maşina cu care era transportat tânărul de 28 de ani. Maşina de la pompe funebre a oprit în faţa coloanei de maşini şi toate taxiurile au format o coloană de sute de metri însoţit până la Biserică rudele victimei tragicului accident petrecut pe 23 iunie.

Adrian Turcoman a decedat, luni, în spital, după ce iniţial fusese supus unei intervenţii chirurgicale. Acesta se afla în microbuzul societăţii Faby Trans, ce transporta mai multe persoane , care s-a izbit într-un autotren pe un drum în judeţul Mureş. În urma impactului 11 persoane au fost rănite, iar o tânără, de 22 de ani, din Mureş a decedat la scurt timp.

Prietenii şocaţi de moartea lui Adrian Turcoman în accidentul din Mureş

 

masini taxi taximetrist mort1masini taxi centura botosani2masini taxi centura botosanimasini taxi centura botosani1masini taxi taximetrist mort2

One thought on “Video. Zeci de taximetrişti l-au aşteptat pe fostul lor coleg mort într-un accident în judeţul Mureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *