Idee inedită de a învăța limba engleză la o școală din municipiu

scoala nr 13 -2O școală din municipiul Botoșani a găsit o soluție inedită și atractivă pentru a-i învăța pe elevi limba engleză. Este vorba despre Școala nr. 13 unde se redacteză prima revistă în limba engleză la care colaborează chiar elevii școlii. Intitulată English Club Magazine, publicația prezintă poezii, articole despre activitățile desfășurate în școală, fotografii și bineînțeles creații ale elevilor de la clasa a I-a până la a VIIII-a.

Ideea de a realiza această revistă îi aparține profesoarei Irina Oltica Crețu  și se bucură de succes în rândul elevilor.

„Copiii sunt entuziasmați de revistă, deoarece ei iubesc limbile străine, în scoala 13-3special engleza, care e atât de populară. Eu cred că e mult mai plăcut să stai cu o revistă în pat și să înveți de plăcere decît să stai și să repeți ceva obligatoriu, care oricum nu are cum să-ți rămână fixat în minte. English Club Magazine le-a dat ocazia copiilor să se bucure de acest privilegiu”, a spus Irina Oltica Crețu.

Directorul școlii, Doina Vasilică, a declarat că astfel de idei trebuie repetate.

„Proiecte ca acestea sunt importante din prisma posibilității de afirmare a copiilor și, în plus, sunt o modalitate de comunicare eficientă. Copiii prind curaj, sunt dornici să descopere idei, standarde și limbi din Europa, ce până la urmă ajută la dezvoltarea lor”, a spus Doina Vasilică.

2 thoughts on “Idee inedită de a învăța limba engleză la o școală din municipiu

  1. Multumesc in mod special dlui Gergo Santha, reprezentant al Regional English Language Office din cadrul Ambasadei SUA in Budapesta pentru colaborarea cu noi. In toamna va aparea numarul doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *