Prietenii şocaţi de moartea lui Adrian Turcoman în accidentul din Mureş

adrian turcoman mort accident muresZeci de prieteni şi cunoştinţe au rămas şocaţi după ce Adrian Turcoman a decedat în urma accidentului petrecut, săptămâna trecută, în Mureş.

Tânărul, de 28 de ani, a decedat, luni, la un spital din Târgu Mureş după ce a suferit o intervenţie chirurgicală. Adrian se afla în microbuzul firmei de transport Faby Trans Srl care s-a izbit de un autotren.

like facebookImediat după impact o tânără, de 22 de ani din Mureş, a decedat, botoşăneanul fiind cea de-a doua victimă care nu supraveţuieşte accidentului în timp ce alte nouă persoane au primit îngrijiri medicale.

Pe pagina de facebook al tânărului zeci de persoane au postat mesaje de condoleanţe şi de uimire pentru sfârşitul tragic al acestuia.

„dumnezeu sa te ierte ady de data asta ne-ai uimit maxim pe noi toti cei care te cunoastem si n-eai surprins in cel mai neplacut mod ……….. ce putem s-a mai spunem …..e de necrezut eu unul nu-mi revin si azi cand am tras in gara m-a gandeam ca mai bine ramaneai pe taxi omule”””””””””””””””’………………condoleante”

accident fabi trans mures1„DUMNEZEU SA TE IERTE ADYTU…..AM RAMAS FARA CUVINTE ASTAZI CAND AM AUZIT …….VEI RAMANE IN SUFLETUL NOSTRU……..POATE , ACOLO.VEI FI MAI FERICIT”

„Dumnezeu sa te ierte ady ai fost un baiat bun si sicer sa fiu nu te voii uita nici o data in viata mea o sa fii in inima si in sufletul meu toata viata mi-a finca pentru mine ai fost ca un frate”

Acestea fiind doar câteva mesaje postate de cunoscuţi.

 

Accidentul grav petrecut în judeţul Mureş mai face o victimă

One thought on “Prietenii şocaţi de moartea lui Adrian Turcoman în accidentul din Mureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *