Botoșaneanca Cristina Ciobănașu din trupa One a realizat primul cover filmat alături de iubitul ei

ONE - Credit foto Alex Borundel (2)Botoșăneanca Cristina Ciobănașu, născută la Vorona, a lansat, alături de iubitul ei, Vlad Gherman cu care formează trupa One, primul cover filmat din România pentru noul lor single intitulat „Super stare”.

like facebookPiesa va beneficia și de un videoclip care va fi filmat în Grecia unde cei doi își vor petrece vacanța vara aceasta. Până când videoclipul va fi gata cei doi îndrăgostiți s-au gîndit să-și lanseze noul single printr-nun cover filmat, adică un singur cadru care menține atenția asupra lor.

Trupa ONE a luat nastere anul trecut in luna mai, iar de atunci, Criss si Vlad au lansat un album, “Aprinde un vis”, trei single-uri, “Un nou inceput”, “Till the end of time” si “Run for love”,  doua videoclipuri și un turneu. Nu însă și în Botoșani unde solista este născută.

Totuși, Cristina a declarat nu demult că obișnuiește să-și aducă iubitul pe meleagurile natale la Vorona. Piesa ‘Superstare’ reprezinta prima colaborare a trupei ONE cu DeMoga Music: este compusa de Ionut Vasilache, Marius Moga si Liviu Teodorescu, iar versurile sunt scrise de cunoscutii artisti Adda, What’s Up si Shift.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *