Curs de make up, vara aceasta, la Bibliotecă. Tânăra care îl predă renunță la specializarea din facultate pentru o carieră în domeniu!

Biblioteca Județeană Mihai Eminescu Botoșani va organiza, în această vară, în premieră, cursuri de… makeup. Cursul va fi susținut în cadrul programului Bibliovacanța, în luna august, și se va adresa tinerilor care au vârsta de cel puțin 15 ani. 

roxana ghidersaAcesta se va baza pe aplicații practice în sensul în care participantele vor învăța cum se face un machiaj profesionist, modele fiind chiar ele. Orele de tehnici de învățare pentru  un machiaj perfect vor fi ținute de o absolventă a Facultății de Litere, cu specializare în limba Japoneză, Roxana Ghidersa, pasionată de make up.

În prezent, ea însăși face cursuri de make up la un salon de cosmetică din Botoșani, iar cunoștințele acumulate aici le va împărtăși cursanților de la Bibliovacanța. Roxana Ghidersa a predat în anii din urmă la Biblioteca Mihai Eminescu un curs de limbă și cultură niponă fiind specializarea ei acumulată în facultate.

Cu toate acestea, tânăra este dispusă în acest moment să renunțe la a urma o carieră didactică în domeniul pentru care s-a format în facultate, pentru o carieră ca make up artist.

Makeupul e o pasiune de -a mea descoperită în facultate de la colegele mele de cameră cărora le plăcea să se machieze, îmi plăce să mă uit la tutuoriale pe youtube și să învăț. Fac de două săptămâni cursuri în acest sens la un salon de cosmetică din Botoșani și deși acum este o pasiune, mi-ar plăcea pe viitor să fie un job full time. Cu specializarea pe care am terminat-o nu prea am multe posibilități decât mai mult ca profesor, dar nu am modulul didactic și atunci e mai greu”, a spus Roxana Ghidersa. Cei care doresc să învețe câte ceva din secretele unui machiaj reușit, sunt așteptați începând cu data de 1 august la Biblioteca Județeană Mihai Eminescu pentru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *